با توجه به موارد استفادهی گسترده از انواع بوستر پمپ آبرسانی و آتشنشانی، توجه به نکات مهم و تفاوت booster پمپ آبرسانی و آتش نشانی در خرید آنها، بسی ضروری است.
از جمله این تفاوت ها می توان به کاربرد آن ها اشاره کرد. بوستر پمپ آبرسانی به جهت اینکه در مصارف خانگی مورد استفاده قرار می گیرد کارکرد دائمی و همیشگی دارد.
در مقابل،booster pump آتش نشانی در مواق ضروری اطفاء حریق به کار می رود. شاید این سوال برای شما پیش آید که این تجهیزات در چه موارد دیگری با یکدیگر متفاوت هستند؟! در ادامه به برخی از مهمترین تفاوتهای این تجهیزات اشاره خواهیم کرد.
تفاوت بوستر آبرسانی و آتش نشانی
امروزه در تمامی صنایع مختلف، شاهد ورود بسیاری از فناوریها و تکنولوژیهای مدرن هستیم. بوستر پمپ نیز از این مقوله عقب نمانده و با بهره برداری از فناوریهای جدید، در نمونههای پیشرفته با بازارهای رقابتی عرضه شدهاند.
همانطور که میدانید از بوستر پمپ آبرسانی برای تامین آب در بسیاری از مصارف مختلف، بهره برداری میشود.
مصارفی از قبیل: صنعتی، خانگی، اداری، کشاورزی و غیره. این امر بیانگر کیفیت و کارایی فوق العادهی این تجهیزات میباشد.
booster پمپ آتشنشانی نیز از دیگر پمپهای تامین آب کاربردی در برخی از صنایع به شمار میرود. در طراحی و تولید این نوع از پمپها نیز از تکنولوژیهای پیشرفته بهره برداری شده است.
از جمله مصارف این تجهیزات، میتوان به مقابله با آتش سوزیها مختلف از قبیل: خانگی و اداری، اشاره نمود. حال لازم است بدانید که تهیه این نوع از booster پمپها بر اساس برخی از فاکتورهای بسیار مهم، انجام میپذیرد.
تفاوت در اجزا تشکیل دهنده
یکی از مهمترین تفاوت بوستر پمپ آبرسانی و آتش نشانی، اجزا تشکیل دهندهی آنها است. اغلب تجهیزات به کار برده شده در این booster پمپها تقریبا یکسان است. اما وجود برخی از فاکتورها در اجزا تشکیل دهندهی بوسترهای آبرسانی، تفاوت قابل توجهی را بین آنها ایجاد نموده است.
در بوسترهای آبرسانی شاهد استفاده از اینورتر و پرشر ترانسمیتر خواهیم بود. این المانها با افزایش سطح کاربردی پمپهای آبرسانی، سبب ایجاد تفاوت بین آنها و پمپهای آتشنشانی نیز شدهاند.
همانطور که پیشتر نیز اشاره کردیم، در طراحی و تولید این booster پمپها از چندین پمپ آب بهره برداری میشود. نحوهی قرارگیری این پمپها میتواند تاثیر بسزایی بر روی عملکرد آنها داشته باشد. توجه داشته باشید که مهمترین جز در booster پمپ آبرسانی، الکتروموتور تعبیه شده در آن است.
در این دو پمپ شاهد بهره برداری از تابلو برق خواهیم بود. تابلو برق تعبیه شده در پمپ آتشنشانی از سافت استارتر برخوردار نخواهد بود. در صورتی که در تولید تابلو برق پمپ آبرسانی از دور متغیر و اینورتر بهره برداری خواهد شد.
کاربرد متفاوت booster آبرسانی و آتش نشانی
از دیگر تفاوتهایbooster پمپ آبرسانی و آتش نشانی، توجه به کاربرد و موارد استفاده از آنها است. از boosterهای پمپ آبرسانی برای انتقال آب با فشار بسیار زیاد به ارتفاعات مختلف استفاده خواهد شد.
بنابراین در بسیاری از شرایط مختلف، شاهد کاربری گستردهی این تجهیزات خواهیم بود. در صورتی که از پمپ آتشنشانی اغلب فقط برای اطفای حریق و در برخی از موارد، برای موارد آب دهی و غیره، استفاده میشود. بنابراین پمپ آبرسانی از موارد استفادهی بسیار زیادی برخوردار خواهد بود.
تفاوت در ماندگاری و دوام بالا
بوستر پمپ آتش نشانی از عملکرد مداوم و همیشگی برخوردار نیست. در صورتی که پمپهای آبرسانی به جهت برخورداری از خصوصیات متمایز کننده، به صورت مداوم و همیشگی، در حال فعالیت هستند. لذا به جرات میتوان گفت که ماندگاری و دوام پمپهای آبرسانی بسیار بیشتر از پمپهای آتش نشانی خواهد بود. در نظر داشته باشید که برای افزایش ماندگاری پمپهای آتشنشانی، نیازمند سرویس و بررسی همیشگی آنها، خواهید بود.
قدرت پرتاب آب در بوستر پمپ آبرسانی
از دیگر تفاوت booster پمپ آبرسانی و آتش نشانی ، میتوان به تفاوت در قدرت پرتاب آب اشاره نمود. قدرت پرتاب آب در بوستر پمپ آبرسانی بسیار بیشتر از آتشنشانی خواهد بود. بنابراین اغلب در بسیاری از سازههای مختلف با ارتفاع بلند، از این پمپها بهره برداری میکنند.
تفاوت در پروانهها
از دیگر تفاوت بوستر پمپ آبرسانی و آتش نشانی ، میتوان به متریال به کار رفته در پروانهها و همچنین اندازهی آنها اشاره نمود. در طراحی و تولید پمپهای آبرسانی، از پروانههایی بهره برداری شده است که ضد زنگ و ضد خوردگی هستند. همچنین آنها به نحوی طراحی و تولید شدهاند که قابلیت بهره برداری برای استفادهی طولانی را نیز در بر خواهند داشت.
نفاوت برق مصرفی در booster پمپ آتش نشانی و آبرسانی
استفاده از اینورتر در booster آبرسانی سبب شده است که شاهد کاهش میزان مصرف برق در این تجهیزات باشیم. در مقابل boosterهای آتش نشانی که از این تجهیزات (اینورتر) برخوردار نیستند، علاوه بر افزایش مصرف برق، افزایش هزینه نگهداری را نیز در بر دارند.
بنابراین بهره برداری از آنها فقط در برخی از موارد خاص، مفید و مقرون به صرفه خواهد بود. در این تجهیزات، شدت جریان با دور الکتروموتور متناسب بوده و همین امر سبب کاهش هزینههای برق مصرفی تا 30 درصد، شده است.
تفاوت در خصوصیات booster آبرسانی و آتش نشانی
برخی از ویژگیهای متمایز کننده در booster آبرسانی محبوبیت این تجهیزات را دو چندان نموده است. این تجهیزات کاربردی و فوق العاده از ویژگیها و خصوصیات ایدهآلی مانند:
حذف ضربات قوچ اغلب به دلیل عدم روشن و خاموش شدن آنی و سریع الکتروپمپها ایجاد میشود.
در پمپهای آبرسانی میزان آب پمپاژ شده و میزان آب مصرفی یکسان است.
در پمپهای آبرسانی شاهد حذف منبع دیافراگمی خواهیم بود. این امر سبب شده است تا فضای اشغال شده توسط این تجهیزات، کاهش پیدا کند.
با کاهش چشمگیر استهلاک در قطعات متحرک و کوپلینگها، عمر مفید booster افزایش می یابد. در نتیجه هزینههای سرویس و نگهداری از آنها نیز به شدت کاهش خواهد یافت.
booster آبرسانی از سیستم حفاظتی ایمن و یکپارچهای برخوردار است.
با داشتن اطلاعات دقیق و هوشمندانه در رابطه با تفاوت بوستر پمپ آبرسانی و آتس نشانی مخاطبین میتوانند انتخابهای موفقیت آمیز و ایدهآلی را در زمینهی booster آبرسانی و آتش نشانی، تجربه نمایند. یکی از راهکارهای بسیار مهم برای خرید هوشمندانه، استفاده از مشاورههای دقیق و حرفهای در این زمینه است.
هر کدام از این booster با تواناییهای فوق العاده عملکرد خاصی را در بر دارند. عدم انتخاب صحیح و ایدهآل آنها برای مصارف مختلف، میتواند علاوه بر کاهش عمر آنها، هزینهی نگهداری بالایی را نیز در بر داشته باشد.جهت دریافت مشاوره می توانید با کارشناسان هایپر مارکت پمپ در ارتباط باشید.